Mitt häxnamn är Ahla

Jag har bara namn som börjar på A och var nyfiken på vilket namn som jag kommer att få bära som häxa. Vivi sa att det kommer att komma till mig när jag minst anar det. Häromdagen skulle jag meditera och vet ej om jag somnade eller inte. Jag var i varje fall medveten.Jag drömde/såg en vision om att jag satt i ett fängelse. I fängelset tänkte jag tillbaka hur jag hade hamnat i fängelset. Då befinner jag mig i ett stort aula av något slag och väntar på att ropas upp för att få någon typ av certifikat/diplom för något. De ropar upp Ahla och då går jag fram för att ta emot gåvan.

Så fort jag började gå mot målet vaknade jag upp. Jag fick i varje fall reda på mitt namn Ahla.

Ahla är arabiskt och betyder sötare än… eller vackrare än….

Jag vet i varje fall att mina egna gjorda/ritade smycken är både vackrare och sötare än något annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *