Storbritanniens förra premiärminister blev 87 år gammal

I morse dog Margaret Thatcher på lyxhotellet Ritz i London efter att ha drabbats av en stroke.  Det var med stor sorg som Mark och Carol Thatcher meddelade att deras mor, baronessan Thatcher, dog fridfullt efter en stroke i morse, säger Thatchers talesman och före detta rådgivare Tim Bell i ett officiellt uttalande.
Miss Margaret Roberts (later Margaret Thatcher) poses for a photograph during a
local election campaign in Dartford, London, in 1951.
Därför gillar jag Margaret
Stina Dabrowski hade ett program där hon intervjuade kända personer. Varje gång programmet avslutades fick man se de intervjuade gästerna hoppa. Precis varenda en hoppade på slutet utom Margaret då hon var en tung person med mycket pondus. Jag gillar att hon vägrar göra som andra vill så länge hon anser att det är fel. Själv hade jag valt exakt såsom Margret valde dvs vägra hoppa.

Ett svar på ”Storbritanniens förra premiärminister blev 87 år gammal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *