En hemlighet om mig som inte Anna Åkerblom vet om

Innan Anna lånade ut sin kropp “hus” för transmediumskap så bad hon oss sätta våra mobiler på flygplansläge eller stänga av. Hon berättade att det kan störa de frekvenser hon jobbade med. Jag blev så nyfiken och ville se hur det skulle se ut. Jag tog upp telefonen och i smyg tog jag en bild av Anna när hon satt i trance.

Hur många bilder jag än tog så fick jag bara med färger. En av bilderna jag tog påminde starkt om Annas bilder hon har målat under trance som har kärleksfrekvensen. Det var en blå bild med något runt rött i mitten. Om Anna läser detta och ser bilden nedan kommer hon själv kunna se vilken bild jag talar om.

Jag har aldrig blivit så förvånad i mitt liv. Där satt jag med massor av bilder tagna på Anna och hon var inte med på en enda jag tog under trance. Har Anna någon logisk förklaring till vad som hände och varför jag i stället fångade färger dessutom bilder jag själv satt och tittade på strax innan.

Anna har meditationskasett hon säljer för 200 kr och där ingår 4 intutiva målade bilder som hon har målat med hjälp av kanalisering av änglar och guider. Jag tog 6 bilder och alla innehöll de enbart färger som representerar olika energifrekvenser.

Se och döm själva!

 
Varför kunde jag ta bilder av Anna före och efter transen, men inte när hon var i trance? Tydligen kan man inte få in en kamerans frekvens för att ta bilder av änglar som har lånat en människorkropp “huset” och i detta fall Annas kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *