Skönhetsindustrin utvecklas med avföring från djur

 
 

Näktergalsavföring för att bleka huden är något Japaner har använt sig av länge men nu har denna produkt nått lite varstans på olika Spa i världen. Avföringen innehåller antioxidanter och pärlglans som ger huden lyster. Det innehåller även enzymer som bryter ner döda hudceller. Det här är något som många kändisar använder som daglig skönhetsrutin. Däribland Victoria Beckhamn.

 
Har näktergalen dessutom svalt röda vinbär då lär du få finare hy.
 
 
Sen har vi alla de produkter som innehåller snigelslem som är mycket populära. Det upptäcktes först i Chile bland snigelbönder. Deras hud visade sig vara mjukare än andras och sår läkte fortare då de arbetade med sniglar och hade slemmet upp över armarna. Slemmet innehåller Allantoin som återskapar hudcellerna, kollagen och elastin i huden. Det här går även att köpa i produkter här i Sverige.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *