Lönnvägar i Uppsala & samtal med riktiga änglar

Det finns vissa områden i Uppsala som bara jag känner till. Jag har drömt om hur jag tar mig dit. När jag kom till Drabanten så var det låst. Jag visste då exakt vilken väg jag skulle ta för att komma så nära föreläsningssalen som möjligt.
 
Det var i denna lokal jag var i när vi hade föreläsning på kvinnodagen 8 mars.
 
 
Nedan ser ni Anna Åkerblom som berättar att många änglar är arbetslösa för att vi människor inte ber om deras hjälp. De kan inte hjälpa oss om vi inte ber om det. Våga be och ni kommer att se mirakel.
 
 
Visste ni att Anna är släkt med den svenska kungafamiljen?
 
Nedan lyxräkmacka på surdeg åt jag till lunch på Roberts Coffee.
 
 
På Roberts Coffee har de en otrolig fin utsikt dvs tågstationen, numera resecentrum.
 
 
Sist men inte minst vill jag dela med mig av denna fina bild. Det är en kärleksvirvel och det är något jag måste lära mig att bära hela livet.
 
 
Både i vänskap och i relationer ska man ge och ta energi. Folk som bara tar och inte ger tillbaka har jag tackat nej till.
 
Hur upplyst jag än blir så kommer jag aldrig ge villkorslöst för då går man emot energilagen som säger att energi ska både tas och ges.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *