En relativ kort clip angående Transmediumskap

Jag har i dag varit på transmediumskap med Anna Åkerblom. Hon lånar ut sin kropp till små änglabarn, änglar och guider. Till mig sa dessa guider att jag redan var en ängel. Visst känns det bra att få veta vem man är, men det kan också innebära en stor ensamhet.

Jag fick också veta att det fattades energi från mig då jag har gått miste om den på vägen. Detta är något som är så sant att jag ibland inte vet vem jag egentligen är eller borde vara när jag vaknar upp på morgonen.

Vi växer upp med att folk har en bild av oss och sällan stannar man upp och frågar vem man egentligen är.

 
 
Av alla medium jag har mött så gillar jag klart Anna mest bland favoriterna. Hon är en sann diplomat och är en otrolig duktig föreläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *