Billig medicin kan hämma bröstcancer

I UNT står det följande:

Traditionella blodfettssänkande mediciner kan användas för att behandla bröstcancer. Forskare på sjukhuset i Lund har upptäckt att medicinerna hämmar utvecklingen av ett enzym, något som tidigare varit okänt.

Hertiginnans egna ord
Detta har varit känt länge då TNF ett ämne som skyddar vårt immunförsvar öka med mängden fett i kroppen eftersom de gror sig i våra fettceller. Bröst innehåller mest fett och då är det logiskt sätt viktnedgång som kan vara en fördel eller att man hämmar bildandet av fett i blodådrorna. Alternativ kan vara blodförtunnande som Fragmin sprutor eller klassiska omega 3 fiskolja.

Jag har studerat medicin och är utbildad sjukvårdstolk och tolkat inom landsting, kommun och rättegång i 10 år av mitt liv. Jag har även studerat ekonomi och har jobbat på ekonomiavdelningen för Janemars och MQ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *