Vill du träffa Dain Heer?

Dain Heer’s bästsäljare, ‘Var den du är och förändra världen’ är en invit till dig som läsare att kliva in i det som ÄR du. Boken blir snabbt en god vän då den talar direkt till DIG och är samtidigt väldigt pragmatisk med många bra frågor, insikter och redskap, alla designade att bistå dig att möta, och befria dig.
 
 
Som avslutning på kursen den 3 april kommer Dain hålla en Energetic Synthesis of Communion med alla som deltar den dagen. Det är en helt unik meditation där alla ligger ned och Dain går runt i rummet… Du får varsebli och uppleva en energi av enhet och samband med allt och alla, med jorden och universum. Med själva livskraften som finns i medvetenheten i allt — och i DIG!

Om du känner dragning till denna speciella dag och vill vara med så kan du skicka ett mail till [email protected] så hjälper de dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *