Jag är på väg att bli proffsbloggerska

Jag går därför igenom hela bloggen och tar bort inlägg jag känner inte längre är aktuella. Jag vill att varje inlägg ska väcka fina minnen. Jag plockar bort människor som inte har någon funktion mer än att de får andra att må dåligt för att de själva mår så dåligt.

Den dagen människor visar respekt och vänlighet mot sina medmänniskor den dagen tror jag att de är lyckliga. Detta kan jämföras med att den dagen en människa slutar stjäla i butiker den dagen vågar jag släppa in personen i min butik.

Man tar avstånd från människor som inte klarar av sociala regler. Vi alla bär ansvaret själva och ingen kan skylla i från sig sin olycka på andra människor. Jag är lycklig vet ni varför? För att jag lägger inte min lycka eller olycka i någon människans händer. Jag är så medveten om mitt eget ansvar för att finna vägen till lyckan.

Så länge jag är frisk är jag lycklig

 

Jag har 1000 besökare i timmen och antalet stiger hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *