I varje man bor en kung, i varje kvinna bor en drottning. Tala till dessa och de stiger fram

 

 
Jag brukar alltid säga tänk som en kunglighet och du blir behandlad därefter. Det gäller då att ha en enorm tålamod för det krävs även diplomati. Tålamodet handlar om att aldrig tappa sitt ansikte och alltid ha en stolt kroppshållning. För med vårt kroppspråk talar vi undermedvetet om vilka vi är. Det behövs inga ord för att återberätta utan det räcker med hur du själv ser dig.
 
Den respekt du har mot dig själv är också den respekt du ger andra. Därför är det aldrig någons fel om du tappar ansiktet och blir respektlös mot någon annan. Det är heller aldrig ditt fel om någon annan skulle vara respektlös mot dig. Vad som än händer dig och hur du än blir bemött så har du chansen att visa ditt tålamod och din mogenhet.
 
Det finns inget mer attraktivt hos en människa som mogenhet där man väljer tålamodet framför allt annat.
 
 
Ni ska veta att den enda färg jag någonsin har velat ha är rött. Jag klarar mig inte utan mitt röda hår för mitt hår är min Akilles häl. Utan håret känner jag mig som en loppa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *