Min dag med turkiska statsbesöket och all förbredelse kring det

Hotell Hörnan gav mig det röda rummet eftersom jag sa att jag ville ha något som var så kungligt som möjligt. Jag gick upp tidigt och blev hämtad med taxi. De måste ha trott att jag bodde långt utanför Uppsala eftersom allt för min trivsel var bokad.
 
Frisören toppade mitt hår och make up artisten la en vardaglig make up på mig.
 

 
Denna utsikt möttes jag av när jag tittade ut genom fönstret. De har stora salar på bottenvåningen där man både kan äta frukost och middag.
 

 
Så här fint är det på Hotell Hörnan där jag började min morgon och kom fram i taxi helt osminkad och ostylad. Under dagen skulle en frisör och make up artist komma för att jag skulle få bli stylad. Det var en lång dag som väntade mig.
 

 
Ni ser en helt ostylad Hertiginnan för jag väntar på hjälp från proffsiga stylister som var på väg till mig från Stockholm.
 
 
Jag har fått mycket hjälp denna dag för statsbesöket från Turkiet i Uppsala. Jag har även fått gedigen hjälp av statssekrateraren och flera tjänstemän från Länsstyrelsen som har gjort denna dag möjligt för mig. Jag vill även tacka Rojalistföreningens ordförande Patrik Åkesson som kommer att publicera bilderna vidare i vår nästa tidning Rojalisten när den kommer ut.
 
Min dag av bästa service för en rojalistisk Hertiginnan tog inte slut utan kvällen fick jag checka in på Sas Clarion Hotell.
 
Eftersom det var kväll när jag kom fram kl 19.30 så är bilderna också mörkare. När man är gäst på Clarion får man tillgång till avslappnings poolen på chick clinic. När jag ändå visste att jag skulle befinna mig på Clarion bokade jag inte ett läkarbesök kl 20.00
 
När har ni sett att man kan finna en läkare 20.00? Jag berättade min historia om att jag skulle följa statsbesöket och hade inte egna tider att erbjuda läkaren.
 
Nedan ser ni mitt rum på Clarion Hotell
                                                                                     

 
Min utsikt när jag tittar ut över Uppsala city. Jag föredrar då Grand Hotells utsikt som gick ut mot domkyrkan och slottet.
 
 
Eftersom jag älskar Uppsala så föll jag för detta fönster som står mellan badrummet och sovplatsen.
 
 
Clarion hade också lyxiga varor man kunde tvätta sig med.

 
Detta är jag efter en lååååååång dag där jag har tagit av mig mina smycken och tiaror för att jag är på väg att lägga mig. Jag checkade ut i eftermiddags och har därför inte jobbat i dag. Jag hade ett sista ärende i Stockholm för att lämna in lånade saker tillbaka från dem som stylade om mig.
 
 
Efter att denna bild tog hade jag så lite energi kvar så att träffa en läkare kl 20.00 var det enda jag orkade med. Det var en ung läkare som hade så mycket han ville dela med sig av. Jag kunde lyssnat på honom i timmar för han hade ett sätt som gjorde allt han sade intressant. En sak vet jag att det är en läkare med otroligt gott hjärta.
 
Så här ser det ut på Chic Clinik på våning 2 på Clarion Hotell.

 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *