Tidigt i morse demonstrerade folk emot statsbesöket från Turkiet

 

Folk är emot statsbesöket då 11 000 oppositionspolitiker i fängelse i Turkiet, säger Ferit Sincar, en av arrangörerna från den kurdiska solidaritetsföreningen.

Ovan ser ni Vaksalaskolan den gröna vackra byggnaden.
 
Denna demostration var väntad så ingen är heller förvånade över att detta skedde. Man har förstärkt med poliser överallt och stängt av delar av centrala Uppsala. Jag har själv varit i kontakt med länsstyrelsen i förväg innan jag vet om vilka uppgifter jag får ta med i bloggen.
 
I kväll kommer vissa bilder att tryckas och fotografen heter Arne Åhman som är en av de ansvarige för statsbesöket. Han kommer att ringa mig när det är färdigt. Jag håller mig uppdaterad och även uppdaterar bloggen. De bilder jag får av Arne ska levereras av mig vidare till vår ordförande på rojalistföreningen.
 
När jag är på Hotell X och Hotell Radison så kommer jag ha svårt att uppdatera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *