Statsbesöket i Uppsala

Här kommer bilderna som jag har lovat att lägga ut på bloggen. Jag har inte kunnat visa dem för att rojalistföreningen skulle ha dessa bilder först. Det ska bli så roligt att läsa nästa tidning Rojalisten och se att dessa bilder ska vara med. Nu hoppas jag att jag har imponerat på vår ordförande Patrik Åkesson genom att sända bilderna samma dag vidare till dem.

Jag har själv fått eget rum på Hotell Hörnan och dessutom gjort en exklusiv besök på Radison Clarion Hotell. De måste ha trott att jag bor utanför Uppsala eftersom jag fick denna utsökta service.

Jag har verkligen haft en toppendag med first class service från morgon till kväll.

 
Abdullahs fru var mycket längre än vad jag hade förväntat mig. Abdullah själv var mycket kortare och kraftigare än vad jag hade förväntat mig. Han har en otrolig karisma och utstrålning.
 
 
 
 
Det var helt avstängt kring Sysslomansgatan fram till kl 15
 
 
Nedan ser ni även landshövdingen Peter Eghardt. Landshövding Peter Egardt är värd för en lunch på Uppsala Slott. På programmet i Uppsala står bland annat också visning av turkiska böcker från universitetsbiblioteket. Presidentens hustru Hayrünnisa Gül besöker tillsammans med drottning Silvia Linnémuseet.  
 
 
Ett stort tack från Hertiginnan till

 

 

Fotografen Ylva Englund, Länsstyrelsen.

Arne Åhman

Martin Brozek, internationell sekreterare

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *