Onsdag blir en lång dag för Hertiginnan

Jag ska försöka vakna så tidigt jag kan för att hinna med statsbesöket. Jag har fått i uppdrag att skicka mina bilder vidare till vår tidning Rojalisten för Rojalistföreningen.
 

Jag vågar inte lova något för jag vet inte hur min dag kommer att ut. Allt jag vet är att Abdullah Gul och frugan är på Hotell X i Uppsala där jag får ta bilder av dem. Jag vågar inte avslöja vilket Hotell det handlar om pga av sekretessen.

Själv har jag fått incheckning på Hotell Sas Arlandia tills på torsdag. De måste ha trott att jag bor utanför Uppsala eftersom detta har ordnats för mig. Hur som helst så kommer jag ta bilder av det Hotell jag själv kommer att befinna mig på och sedan får vi se om jag kommer fram i vimmlet.

Jag sökte ackordering för detta uppdrag och var alldeles för sent ute. Jag sökte in på 3 ställen och endast ett ställe svarade och det var rojalisterna.

Jag ska se vad jag kan göra för vår ordförande Patrik Åkesson som träffar kungafamiljen väldigt ofta tillsammans med vice ordförande.

Han längst till vänster är Patrik Åkesson och jag ska göra mitt bästa, men jag vågar inte hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *