En resa i min själ av Benny Rosenqvist och Ingrid Carlqvist

Har du levt förut? Bär du tidigare liv inom dig, upplevelser som har format dig till den du är i dag? Visst är det så, säger Benny Rosenqvist! Kanske är just du en av de riktigt gamla och kloka själarna som har erfarenheter från ett stort antal liv. Eller är du en ung själ som möter upplevelserna på jorden med nyfikenhet och entusiasm. Oavsett vilket bär din själ med sig information från dina tidigare liv, där finns allting samlat: våra förälskelser, våra besvikelser våra bedrifter och våra svagheter. Allt det som utgör vår karma. Benny har via meditation letat fram flera av sina tidigare liv och delar frikostigt med sig av sina äventyr i bland annat Afrika, Rom och Chicago. Med En resa i min själ vill Benny ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg. Men boken ger också svar på varför jorden har sett så mycket lidande och död de senaste åren och varför 2012 är så speciellt. Det är då den stora uppgraderingen börjar, den som ska göra vår planet till en mer kärleksfull och solidarisk plats för människorna och deras själar
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *