Nu är jag åter hemma från Häx och magikursen med tarot hos Vivi Linde

Magi och tarot kurs hos medium Vivi Linde

Jag har varit på helgkurs hos tv kändisen Vivi Linde. Vi har blivit invigda i Wicca och är nu häxor. Bilder av kursen med wicca och tarot kommer jag lägga in senare.I dag var det sista dagen då gick vi igenom keltiska korset att lägga en stjärna för att lära oss hur man lägger tarot och spå varandra. Det kommer bli mycket läsning hemma innan jag kommer att skriva ut på bloggen om vad vi har fått lära oss.

Jag berättade för Vivi Linde att jag ville gå fördjupningskurser hos henne i tarot också. Känner att jag inte riktigt har fått nog än. Vill lära mig mer om tarot hos Vivi Linde då jag brinner för detta.

Är det så här man föreställer sig att ett medium ska se ut? En sådan bra looking tjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *