Kom så ska jag berätta om en tid som aldrig har existerat

Om jag skulle berätta sanningen om universum skulle folk smälta det jag hade att säga? Finns det någon som är lyckad som kan se sambandet med lycka och att vara lyckad?

Jag kan gå tillbaka i tiden och ändra på nuet. Jag kan gå fram i tiden och ändra på nuet. Jag kan inte leva i nuet och det är det enda vägen till att ändra på dåtid och framtid. Hur bevisar jag för folk att jag har gått tillbaka i tiden och hur jag kan färdas i tiden? Hur bevisar jag att jag inte heller är ensam när jag går tillbaka i tiden?

Om jag nu går tillbaka i tiden och möter dig så ska du veta att även du har färdats i tiden.
Du är redan ett vittne till det jag har att säga och ändå skulle du inte vittna för mig. Hur ska jag då bevisa vad det är jag kan göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *