Drömtydning om att förvandlades till en fjäril

Drömtydning

Jag drömde om att jag var förvandlad till en fjärlig och kunde bara umgås med andra fjärliar. I drömmen fanns en kyrka där jag och Ali brukade sjunga tillsammans med andra personer. Jag var tvungen att endast umgås med de andra som var fjärliar och en av dem hade jag verkligen inga känslor för, men han hamnade på min lott pga av att vi båda var fjärliar.Vi alla ställer oss upp för att sjunga och det enda jag gör är att jag gråter och gråter. Någon sa till mig att om jag skulle sluta gråta skulle jag förvandlas till människa för fjärliar är redan blöta djur. Jag slutade gråta och kände på ett par ben som stod bakom mig. Det var Ali och jag var lika stor dvs ingen fjärlig längre.

Jag vände mig tillbaka öppnade psalmboken för att börja sjunga med glädje.

Vi har aldrig gått i samma skola, men jag drömmer ofta om att vi har gått i samma skola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *