Underbara Femman

När man kliar honom på ryggen är han så tacksam och slickar mina händer. Han vill visa att han tar hand om mig. Som om jag inte skulle kunna tvätta mig själv, hjälper han mig med min hygien.

Titta hur stackaren sträcker ut sin lilla söta tunga för att tvätta mig.
Han gillar inte att bli fotograferad och försöker konstant undvika kameran.
Så fort jag tar fram kameran så vänder han rumpan till precis som nedan.
Femman är bortskämd han har eget rum, men föredrar att vara i vardagsrummet när han äter. Därför har jag lagt all hans mat i vardagsrummet. Endast hans potta är i hans rum. Han gillar absolut inte att bli störd när han sitter på pottan för han sitter väldigt länge. Han lämnar inte en enda kaninskit någonstans. Han är det rumsrenaste jag mött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *