Ju klokare jag blir desto ensammare blir jag

Jag känner mig aldrig färdig och vill lära mig mer och mer av livet. Jag läser otroligt mycket böcker inom medicin, kvantfysik och religion. Jag går alltid nya kurser hela tiden och jag träffar intresssanta människor. Jag har blivit som besatt av vetenskapen om evolutionen och människans intelligens och resurser.

 
 
 
Jag har ännu inte hittat nyklarna. Jag vet nu att det finns nycklar dvs allt är möjligt. Det du tror är omöjligt tar bara längre tid. Jag tror inte att det finns något som är omöjligt i livet därför borde allt hända. Om jag nu vet att allt är möjligt dvs precis allt är möjligt varför tar vissa saker sådan lång tid? Det är ju när man tror att något är omöjligt som det tar lång tid, men jag tror inte att det är omöjligt. Jag vet att det är möjligt och jag vet att det finns var på hur man få allt i livet. Det är detta att jag inte finner svar som får mig att totalt tvivla på alla vägledare. En vägledare ska veta hur jag kan få det jag önskar. Ingen tycks ha svar och skyller på karma när något kör ihop sig.
 
 
Jag har inte en önskan jag har bara en önskan om att kunna se helhet med allt som händer. Jag vill veta hur alla människor tankar hör ihop och hur vi egentligen påvekras av våra och andras tankar. När folk inte kan svara på detta så pratar de om personlig uteckling. Jag talar inte om en önskan jag talar om förståelse. Jag vill se sammanhanget för jag tror att livet nykel döljer sig i våra tankar.
 
Jag vill lära mig om livets alla gåtor varför finns ingen som har svar på detta? Vart ska jag söka efter Gud? Jag vill se Gud nu.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *