The secret Uppsala

Varannan dag har jag svårigheter att somna och är vaken ända in på morgonen. Jag sitter då och studerar samt skriver några inlägg på bloggen. Jag antecknar och skriver vissa anteckningar på bloggen och publicerar dem så att andra som studerar med mig kan ta del av dem.

Jag har startat The Secret Uppsala och behöver rådgivning av någon kunnig person. Jag har anmält en gäst och det är Midia Hilmi som inte ens är invigd, men jag ska inviga henne ordentligt.

 
Jag vet inte vad det är som händer med mig. Jag har ändrat ögonfärg (obs ej linser utan de har själv ändrats), kan ej sova, men har fått tillbaka aptiten.
 
Jag svär att jag mår otroligt bra och har massor att se fram emot så det handlar inte om stress. Vad handlar det om i så fall? Varför har jag blivit en som inte kan somna? I mitt liv har jag aldrig varit lyckligare för jag har fått vad jag mest har önskat i mitt liv (hemligt).  Ska jag ligga och titta i taket och le om nätterna för att jag inte kan sova?
 

2 svar på ”The secret Uppsala”

  1. Hur många tjejer har peter i uppsalasossarna brytit ner och fixat svarta pengar för det? Marta Axner kan också den konsten undersök hur hon fått sin nya lägenhet katt i nyckelhålet någon?

  2. Det är så kul när någon kommentar man skriver random träffar… Sååå Marta Axner ÄR bra på visualisering????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *