Hypnos – Expressvägen till ditt Undermedvetnas Geni

Jag har anmält mig till denna kurs och väntar på svar. Det finns inget som intresserar mig så mycket . Jag vill vara mästare över det man tror att man inte kan påverka dvs ens egen framtid.

Bakgrund:
Hypnos används i allt större utsträckning idag, och är i sig inget mystiskt. I allt, från reklam till suggestiv dansmusik och visualiseringsband, finns element och hypnos och trancearbete för att du skall kunna kontakta ditt undermedvetna.

Detta är en seriös grundläggande orienteringskurs för dig som själv vill lära dig mer om hypnos och trancetillstånd. Vi kommer här att förmedla den metod som José Silva införde. Vi tar dock även upp den indirekta, icke-auktoritära hypnosmetod som hypnoterapeuten Milton Erickson kom att utveckla.

Hypnos handlar om att vila (därav namnet Hypnos, sömn) från yttre medvetenhet och istället öka sin inre medvetenhet. Till skillnad från den vanliga missuppfattningen handlar alltså hypnos, i denna renodlade och strukturerade form, om ÖKAD inre kontroll och medvetenhet!

Genom att lära dig självhypnos får du lättare att visualisera, ”se dina mål”, och därigenom får du mer kraft i dina mål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *