Alla medium kan se dåtid

Jag har än aldrig mött någon som kan förutse framtid. De ursäktar sig med att folk har även egna val. Vad är det då dessa medium ser om det de ser inte ens sker?

Tex om det är ett speciellt jobb man vill ha då kan man ju skylla på att chefen inte ville anställa just dig. Det är ju ett val, eller hur från chefens sida?

Om allt är val i framtiden och man påverkas av andras val så undrar jag då varför ett medium påstår sig kunna se framtid? Då om man är ett bra medium ska man väl åtminstonde kunna se de val andra gör för val annars vet de ju nada.

Folk tar betalt för saker man själv redan vet om. Säg mig något jag inte redan vet om annars känner man sig bara lurad på pengar. Eller kalla er inte för medium utan säg som det är att ni är ett stöd för samtal så låter det i varje fall inte som kvacksalveri.

Än har jag aldrig mött någon som kan sia framtiden. Finns det någon som ni anser är bra så vill jag gärna veta vem det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *