Bilder från reiki master utbildningen hos Anne Lena Vikström i Karlstad

Reiki master utbildning hos Anne Lena Vikström

Nu har jag fått min diplom i att jag är reiki mästare. Jag tittade länge på var och en av eleverna och tänkte “tänk att alla här är reikimästare vem jag än tittade på”. Det var en underlig känsla att känna detta. Vi avslutade med att bilda en cirkel och hålla varandra i händerna. Var och en sa sitt namn och de övriga svarade med att X är också här.När vi gjorde en cirkel fick jag bilder till mig hur var och en i ett tidigare liv hade blivit förföljd, torterad och dömds till döden i tron på att vi var häxor.

Jag är så nöjd med våran lärare Anne Lena Vikström som gav mig otroligt fina budskap jag kommer att bära med mig resten av mitt liv.

Jag läste två böcker på kvällarna för jag kan inte sova om jag inte får läsa först. Kom ska jag berätta skrivet av Jorge Bucay. Handlar om en psykolog som berättar olika historier för sina patienter för att de ska kunna se livet och sina problem från ett annat perspektiv och ändra fokus. Mycket läsvärd vill jag lova.
Den andra boken lånade jag av läraren Anna Lena från hennes bokhylla och lämnade tillbaka den sedan.
Bodil Jönson har skrivit Tanke kraft och jag måste säga att det gick inte att komma in i denna krångliga bok som hellre talade om sin förgågna bok än beskrev vad tanek kraft innebar. Jag hann läsa hälften av boken utan att ha förstått vad den ville säga.
Vi hade en konstnär med oss nämligen Fia Vindh som gör egna handgjorda smycken. Hon är ett geni för den ena liknar inte den andra. Jag har beställt specialgjorda smycken av henne av plätterad guld som hon ska skicka till mig när de är färdiga. Jag har även beställt passande tiara/diadem you name it.
Alla dessa smycken är gjorda för hand av Fia och hon har även vunnit fina tävlingar pga av sin konst.
Nedan ser ni olika armband
Fia hade en stor smyckes utställning för oss och vissa köpte som julklappar till sina anhöriga.
Detta egyptiska halsband har vunnit pris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *