Veronica Lidström touched by feathers (skönhet och hudvård)

Mitt namn är Veronica och jag är dipl.Ängla massör & Healer. Jag tillverkar en egen hudvård serier under namnet; Touched By an Angel Skin products of Sweden, vilket jag har som ´Hobby verksamhet´.Mina Hudvårdsprodukter är tillverkad med omtanke, & kärlek!

En unik kombination av Eteriska oljor med Young Living Oils av mycket hög kvalité, Ätbara blommor och örter, som stimulerar hudens celler till nybildning, ger smidighet och skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.Efter egen forskning om oljor, blommor, örter samt egen odling & utbildning inom hud produkter har jag möjlighet att erbjuda fina hudvårds produkter av hög kvalité. Eftersom produkterna är biologiska kan de variera i både konsistens och färg beroende på råvarona. Anvånd gärna tops eller trä pinne när du tar kräm från burken av hygieniska skäl och för att unvika ev. bakterier.Hållbarheten är upp till två år om du är noga med hygienen! Förvaras helst mörkt & svalt för att uppnå bästa resultat.

Hur föddes idén?

Jag jobbar sporadiskt med Änglar Massage & Healing sedan 2003.På senare tid har jag haft en dröm att utveckla en egen Hudvård & olje serier i samband med behandlingar och mitt eget intresse för odling och Kolonilott.

Vilken är min filosofi?

Biologisk, Ekologisk med vegetabiliska ingredienser. Inga aggressiva konserveringsmedel inga mineral oljor, inga animaliska ingredienser och ej testat på djur. Själv odlat Blommor, örter, bär & grönsaker. Eukalyptus, Oliv, Apelsin & Citron Blad är in hämtat från min käre Far på Cypern! Naturlig i färg & doft .Jag använder sparsamt med ´naturlig färgtillägg´ . Produkterna har naturliga & svaga dofter av Ekologiskt kall pressat olja, eteriska oljor eller neutral doft. Prisvänligt.Estetiskt tilltalande .

Förpackningar Jag tillverkar små förpackningar så du få ´känna dig fram´& ha råd att prova på det olika produkter som erbjuds! Miljömedvetna förpackningar.

Hur väljer jag vilka ingredienser?

Jag bestämmer vilken produkt och ändamål sedan väljer jag noga utvalda örter & blommor som jag själv odlat. Havren är från Saltå kvarn Järna. Honung/Bivax närproducerat Svenskt. Ekologisk & Kallpressat olja alltid.

Vilken produkt är mest såld?

 Mynta fotkräm, Morotskräm & Ringbloms Bi Salvan.

Alternativa ingredienser Istället för aggressiva konserveringsmedel använder jag en snällare konservering som heter ´Phenoxglycerin´ gjort på vegetabiliska

fetter i kombination med alkohol i spannmål.100% Vegetabilisk! I ansikts & kroppsoljor använder jag oxå E-/ A-Vitaminer.

Hållbarheten & Garanti E-vitamin är tillsatt i nästan alla produkter som en antioxidant för längre hållbarhet. Det är upp till 2års hållbarhet på krämer, bodylotion, ansikts skrubb samt oanvända/oöppnade förpackninagr. En öppnad förpackning bör användas inom 1 år. Ansiktsmasker upp till 3 månader och bör förvars i kylen för bästa resultat.Om det skulle visa sig vara fel på produkten byter jag skälvklart ut det genast senast inom 7dagar

Allergier Läs alltid noga igenom innehålls förteckning om det är något du inte tål. Även om produkten är helt naturlig kan det visa sig att du inte tål en ingrediens och får en reaktion. Vilket inte innebära att det är något fel på produkten. Kolla innehållsförteckning noga vissa innehåller nöt/soja olja.

Gör alltid en Allergitest på ett mindre hudområde till ex. Armvecket där du applicerar produkten minst tre gånger under en 36 timmars period.

Om irritation eller andra problem uppstår-Avlägsna produkten genast genom att skölja av med ljummet vatten!

Unvik att använda produkter nära ögonen om det inte framgår att de är en produkt avsedda som ögon produkt!

Endast det naturliga är bra nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *