Vilka planer har Hertiginnan

Jag försöker komma i kontakt med en person och det har inte varit lätt. Personen sa att jag fick ta direkt kontakt med henne så då är det lättare att jag gör det än att gå genom andra människor.

Jag provade en mycket fin röd klänning som jag köpte. Jag ska nog ha den på nästa fest jag kommer att närvara på och jag vet att i december kommer allt falla på sin plats bara jag påskynda november månad. Det kommer bli tungt för mig i November då jag är engagerad i något som är stort och som kommer ta av alla mina krafter. Jag vet att det kommer att fungera jag bara vet detta. Jag ångrar inget av det beslut jag har tagit.
 
 
Jag är så nöjd fast att jag knappt har tid att tänka på varför jag är så nöjd. Jag är bara så lycklig för att jag har tagit mig vatten över huvud och vet att jag ska klara det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *