Min resa till Karlstad hos Anna Lena Vikström och reiki mästare utbildningen

Jag har varit hos Anna Lena Vikström för utbildning i reiki mästare

Vårt klassrum under pausen utanför fick vi besök av små rådjur hur trevligt som helst.
Detta är precis utanför och detta rådjur kom förbi flera gånger.
Det var mycket vackert ute och hade det varit sommar skulle vi nog sitta ute allihopa.
Nedan ser ni Fia Vind som tillverkar egna smycken och virkar på turkisk vis. Jag har beställt halsband, örhängen och tiara från henne som kommer att vara helt handgjorda.
Anna Lena Vikström och reiki mästare utbildningen
Nedan ser ni Veronica som tillverkar egna hudvårdsprodukter. Jag köpte en bivaxcreme av henne med ringblomma och den var len som sammet.
Hennes företag heter touched by fethers
Vår kända lärare som är känd över hela Sverige. Hon har en egen spalt i tidningen Nära och hittar borttappade saker. Flera av eleverna frågade efter sina varor hos henne som de inte kunde hitta pga av alla varor. Anna Lena visste exakt vart allt låg. Någon hade tappat bort en understrykningspenna och Anna Lena visste exakt var den hade rullat in.
Jag fick äran att spå Anna Lenda. Tänk att jag lilla jag fick spå en sådan kunskaplig person som Anna Lena. Nu får vi se om det jag har siat ska ske. Jag brukar alltid ha rätt så jag ser fram emot händelsen i hennes liv.
Ingen härinne är rädda för spöken, döda anhöriga eller något annat som kan vara övernaturligt. Se hur alla modiga personer reagerar när en spindelstackare går förbi oss. Den som räddade hela gruppen för detta var Valeria för hon har mött hörnspindlar i chile och de är mycket giftiga spindlar.
Jag hade tagit bilder på mina känslo bilder och de finns ej kvar i kameran fast att de fanns när jag kom hem. Jag förstår inte hur mina bilder kan ha försvunnit av sig själv? Det händer så mycket märkliga saker omkring mig som jag inte har någon förklaring till.
På kvällen var tjejerna så gulliga och köpte mat åt mig. Jag ska sticka ett par oranga benvärmare till Valeria som julklapp nästa gång vi går på kurs som förfaller i 2 December. Det blir sista gången och sedan kommer jag gå flera kurser hos Anna Lena. Jag trivs otroligt bra i hennes sällskap. Hon rör sig som en älva från en sagoland och jag älskar det.
Denna tidning jobbar Anna Lena för och ni kan se att man har skrivit om henne på framsidan.
Jag har ramat in med rött på Bennys mage där det står om Anne Lena Vikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *