Hos mediumet Katharina på Andekvarts

Jag blev mottgen väldigt varmt och trevlig. Hon började berätta för mig om EFT och dess verktyg hur jag skulle använda det. Jag har nu lärt mig detta och på ett trevligt sätt ska få allt jag önskar.
Vi har förut varit kurskamrater på Aghersta ridläger för jag gick ridskola på dagana och medial utvecklingskurs på kvällarna. Katharina kunde direkt se på mig att jag var synsk och hade healingförmåga. Hon sa att min aura var stor och att det kändes direkt att jag var en god person.
Det var bäcksvart borta i Vattholma så det såg romantiskt ut utomhus.
De har egen brunn och nedan dunke samlas det vatten. Det var vackert att se den
I denna lilla stuga tog hon emot mig.
Jag kramade träd för att förena mig med jorder mor. Jag behöver jorda mig några gånger per år för att inte flyga i väg. Jag har börjat uppskatta det vackra med naturen.
Jag tyckte om att hon direkt såg att jag var synsk. De som själva är synska kan se det på mig. Jag kan se lite disträ ut, men jag är fullt närvarande på båda sidorna 100 %. Folk som låtsas vara mediala är borta i skallen och frånvarande människor. Finns inget värre än folk som låtsas mer än de kan och alla häftiga upplevelser händer dem bara när ingen annan ser.
Räck ut en hand om ni nu är så medvetna och intelligenta. Intelligens mäts med hur väl du vill någon annan människa. Allt annat anser jag är låg intelligens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *