Saltvattenpärlor

Julgransfolket
Det finns folk som har massor av ringar, armband, halsband och massa detaljer i sina kläder. Sedan är de hårt sminkade med päls och extravaganta stövlar. De ser ut som julgran för det tar tid innan man lägger märke till alla deras detaljer. Att blicka runt ska gå fort annars har man helt enkelt för mycket detaljer som gör att man ser inte träden pga av skogen.
Nedan bilder är inte äkta saltvattenpärlor. Jag tror inte ens att de är sötvattenpärlor.
Håret får absolut inte innehålla några stylingprodukter för då blir du ett julgran med och utan kläder och smycken. Det finns inget värre än när håret ska ha speciella håruppsättningar, hårsmycken, hårspännen till festkläderna.
När det kommer till parfym så har jag lätt för att överdosera eftersom jag inte har sådan stark luktsinne.
Det är upp till var och en hur de vill se ut, men skyll då er själva om era budskap inte når fram. Man lyssnar 10 % på vad en människa säger och 90 % på hur personen ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *