Dag 118

Om du befinner dig i en negativ situation med någon i ditt liv, ägna några minuter varje dag åt att känna kärlek i ditt hjärta för den personen och sänd sedan ut den i universum. Bara det att utföra denna enkla handling hjälper till att ta bort all bitterhet, ilska eller negativitet gentemot den personen.

Kom ihåg att bitterhet, ilska och andra negativa känslor gör att du drar till dig motsvarande upplevelser. När du känner kärlek drar du till dig kärlek. Det du känner för en annan människa, det drar du också till dig.

 
 
 
Hon har att göra med ett monster och ändå sänder hon kärlek och vackra ord till universum. Detta kommer få monstret att bli humanare mot henne.
 
Jag testade detta och sände kärlek och ljus till universum. Jag sände så att jag själv trodde till slut att monstret var redan mänsklig och snäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *