Konstnärliga kläder & mina mediala ögonfärg

Jag är inte så förtjust i mönster men denna halterneck klänning gillade jag.

Den ser ut som en sjal, men det är faktiskt en hel klänning.

 
Jag har haft massor av gäster i dag och har inte kunnat ringa upp någon för konsultation. Mina gäster gick hem 1 på natten och då vågar jag inte ringa upp folk och fråga om de är vakna. Jag har skickat sms till 2 av dem för att visa att jag tänker på dem och inte har glömt dem. Jag glömmer aldrig folk sådan är jag.
 
Jag vet inte vad det beror på, men i dag har jag fått svar av en medial kvinna att ögonen ändrar färg när man blir mer upplyst. Hon sa att när man hittar till ljuset så kommer mörkret att attackera en hela tiden fast man är oskyldig. Det låter patetiskt att skriva det, men jag har aldrig varit skyldig någonsin i någon konflikt. Folk attackerar om de känner sig hotade.
 
 
Till detta mönster av folklore så gillar jag stora gedigna zigenar örhängen.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *