Fantasins Kraft och Attraktionslagen

Om du talar om något i det förflutna eller i framtiden, så föreställer du dig det i nuet, känner känslorna i nuet och befinner dig på den frekvensen, och det är vad attraktionslagen tar emot.

Attraktionslagen kurser
När du föreställer dig det du drömmer om tar attraktionslagen emot det här och nu. Kom ihåg att det inte finns någon tid för attraktionslagen. Det enda som finns är nuet.Om du upplever en fördröjning när det gäller att ta emot det du vill ha, beror det bara på att det tar tid för dig att uppnå samma känslofrekvens som det du önskar dig. För att komma på samma frekvens som det du önskar måste du känna kärleken i att ha det du önskar NU! När du når samma känslofrekvens och håller dig kvar på den, då dyker det du önskar upp.När du är riktigt entusiastisk över något som har hänt och du mår strålande, fånga den energin och föreställ dig det du drömmer om. Korta glimtar av att föreställa dig och känna din dröm är det enda du behöver för att använda dig av kraften i dina positiva känslor inför det du vill ha! Det här är att leka med fantasin. Det är glädjen i att skapa ditt liv.

Mer om Fantasins kraft och Attraktionslagen

När du föreställer dig något positivt som du vill ha och älskar, tar du kärlekskraften i anspråk. När du föreställer dig något som är bra och positivt och du känner kärlek till det, då är det vad du ger och sänder ut – och det är vad du får tillbaka. Om du kan föreställa dig och känna det, då kan du ta emot det. Men det du föreställer dig måste komma ur kärlek!

Det du föreställer dig får inte vara till skada för någon annan. Att föreställa dig något som orsakar skada för någon annan kommer inte ur kärlek utan ur en brist på kärlek. All negativitet, om så bara i fantasin, kommer med största sannolikhet att återvända med lika stor kraft till den som har sänt ut den! Allt du sänder ut får du tillbaka.

Kärlekskraften har inga begränsningar. Om du vill vara full av glädje, vitalitet och livslust, kan kärlekskraften ge dig hälsa och lycka på en nivå som går långt bortom vad du kan föreställa dig. Så sluta med att sätta gränser för ditt liv. Ta ut svängarna ordentligt och föreställ dig det allra högsta och bästa vad gäller det du vill ha.

Skillnaden mellan den som kämpar och har det svårt och den som har ett underbart liv handlar om en enda sak – kärlek. De som har ett fantastiskt liv, föreställer sig det de önskar och vill ha, och de känner kärleken till det som de föreställer sig mer än andra människor! Människor som kämpar och har det svårt använder oavsiktligt sin fantasi till att föreställa sig saker de inte älskar och inte vill ha, och de känner negativiteten i det som de föreställer sig. Det här är så enkelt, men det gör en oerhört stor skillnad i människors liv, och vi kan se skillnaden överallt omkring oss.

Hela ditt liv är så som du föreställt dig det skulle vara. Allt du har eller inte har, varje situation och omständighet i ditt liv är som du har föreställt dig att den skulle vara. Problemet är att många människor föreställer sig det värsta! De använder sitt mest kraftfulla redskap emot sig själva. I stället för att föreställa sig det bästa lever många människor i rädsla och föreställer sig allt som kan gå fel. När de hela tiden föreställer sig och känner de här sakerna, så händer de också. Vad du än ger eller sänder ut, får du också ta emot. Känn och föreställ dig det bästa och det högsta du kan inom varje del av ditt liv, för det bästa du kan föreställa dig är hur enkelt som helst att åstadkomma med kärlekskraften!

Allt du önskar – finns redan enligt Attraktionslagen !

Kvantfysiken har bekräftat att varenda möjlighet till allting faktiskt existerar nu.

“Atomerna eller elementarpartiklarna i sig själva är inte verkliga; de utgör en värld av potentialiteter eller möjligheter snarare än en värld av fakta och föremål”
Werner Heisenberg (kvantfysiker och nobelpristagare)

Vad det betyder för dig och ditt liv är att allt du kan föreställa dig redan existerar. Det är omöjligt för dig att föreställa dig något som inte existerar. Skapelsen är fullständig. Varenda möjlighet existerar redan. När du föreställer dig att slå världsrekord eller att resa till Fjärran Östern eller att vara frisk som en nötkärna eller att bli förälder, existerar redan möjligheterna för att du ska kunna göra det. Om de inte redan fanns, skulle du inte kunna föreställa dig dem! För att få det du önskar och älskar i ditt liv är det enda du behöver göra att ge kärlek till det du vill ha genom din fantasi och dina känslor!

från Kraften av Rhonda Byrne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *