Hertiginnan hamnar på akuten för fösta gången

Jag har svankrygg dvs som en anka och kan lätt få ont i ryggen. Jag måste därför ha en rak hållning för att inte få problem. Det är min stora byst som ger en försvagad rygg.Nu har jag också fått att det strålar smärta till mitt högra ben så jag kan inte stå längre än 1-2 min utan att det gör ont. Jag blev lämnad på akuten och kände mig just därför ynklig och sjuk.

Jag tog en filt och la mig på båren. Jag trodde jag hade all världens sjukdomar för att jag låg där. Vart jag än går så finner jag nöje och gör mig direkt hemmastadd.

Vart jag än hamnar har jag alltid med mig min senaste bok jag läser. Jag gillar väntetider och kan underhålla mig själv hur länge som helst helt i mitt eget sällskap med en bra bok och de tidningar som finns för patienterna.
Till tidningen och min bok åt jag en renklämma med varm choklad.
Jag kan konsten att njuta av nuet och se alla händelser med kärlek och tacksamhet. Jag var i varje fall full frisk och har aldrig i mitt liv varit sjuk.
Sedan kom jag hem för jag hade massor av besök där alla blev bjudna på lammstek och gröt. Nu har alla gäster gått hem. De blev chockade när de fick höra att jag var på akuten. Jag tackar alla för den fina uppvaktningen. Jag tackar även Sara och Linda som har söttat mig i min värk.
Sara har följt varje steg i min smärthistoria och kan väldigt mycket om mig. Hon är barnmorska och har mycket erfarenhet av kropp och själ. När jag blir paranoid i sjukdomar brukar jag även få goda råd av läkaren och vännen Maria Arvidson.
När det kommer till vänner har jag sådan tur för jag är så nöjd med dem jag har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *