Gammla antika bilder

Nedan katt hette Kasper och var min barndomsvän. Han tillhörde en familj som bodde på Hjulgatan 3 i Uppsala. Sonen i familjen kallades för Totte.Den här Kasper är den snällaste katt jag någonsin har träffat. Jag höll i hans framtassar och lekte att jag dansade med honom och han följde mina steg utan minsta motstånd. Han var mänsklig och det tamaste jag mött i kattväg.

Nedan är en jätte gammal bild på min kusin och hans fru. Både som barn och vuxen ansåg jag att hon var det vackraste kvinnan jag sett i mitt liv.
Denna bild har funnits hos oss långt innan jag föddes. En vackrare kvinna får man leta efter. Hur kan Gud skapa något så vackert? Hennes brudklänning är underbar vacker. Jag har aldrig träffat de på bilden, men jag beundrar den vackra kvinnan och den stiliga mannen. De passar så fint ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *