Infinity oändligheten

Jag håller på att se på filmen infinity som handlar om att man inte dör utan lever vidare. Ett viktigt budskap jag tog till mig i filmen var att när vi har levt våra liv färdigt får vi lära oss att förlåta och det bästa är att förlåta medans man lever.Jag har förlåtit och jag kan inte ens känna några negativa känslor längre när jag tänker tillbaka. Det känns som om det som har hänt har inte hänt mig utan jag är utanför mig själv och ser på det.

Jag har inte ens någon lust att tala om det som har varit oförätt mot mig. Det ger mig inget att älta eller att tala om saker som inte ens berör mina känslor längre.

Folk håller gärna kvar negativa känslor vad de ska vinna på det vet faktiskt inte jag?

Mitten ser ni oändlighetens tecken samma som konsum märket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *