Modevisningen med märket DIDDI i sällskap med Linda och Tilda

I dag hela dagen var jag med Linda och Tilda. Båda så långa och så vackra, Vi samlades på Hotell Radisson med dricka och snittar som de bjöd på.

Jag kom lite senare än tjejerna för jag hittade ingen som kunde ersätta mig på jobbet. Nedan ser ni Tilda som kommer i från England och heter Wattson i efternamn och Georgina i mellan namn.
Här nedan ser ni Linda som fortfarande inte har smink på sig. Efteråt gick vi till skönhetssalongen La Dolce vita så tjejerna kunde hämta sina skönhetsprodukter. Vi åkte hem till mig alla tre och stylade oss till klockan 12 på natten sedan gick tjejerna ut för att festa.
Tilda köpte fina klassiska örhängen. Jag köpte ett halsband och Linda köpte örhängen åt mig i gåva som tillhörde halsbandet jag köpte. Linda var den som shoppade mest och köpte mängder av varor. Tjejen som bjöd in oss är en kund till Linda.
 De har tagit någon kanin som min kanin Femman och gjort mössor av. Detta kändes som ett knivhugg i hjärtat på mig att se kaninpäls.
 Det var god vitt vin som jag välkomnades med.
Ni ser påsen där det står DIDDI bredvid Tilda. Det var det märket som var utförsäljning på.
Linda matar sin hund Alvin med snittar de bjöd på i olika smaker. Allt var gott och kvällen blev perfekt. Jag träffade massor av folk jag kände. När allt var slut var bara jag, Linda, Tilda försäljaren och hennes 3 grabbar som var där och hjälpte henne kvar. Vi pratade om skönhet tillsammans ett ämne som ligger varmt om hjärtat.
 De hade gjort rummet så fint och romantiskt och man blev verkligen taggad att köpa mängder när man såg så mycket för ögonen.
 Killen till vänster är uppväxt med Tilda och bror till försäljaren. Eftersom det var 3 killar i kassan tog det ganska lång tid för dem. Killar är väldigt långsamma av sig. Det såg roligt ut hur 3 killar var extrem försiktiga med att packa smycken och ta betalt. De tre gjorde tillsammans vad en enda tjej skulle kunna göra ensam.
 Radisson Hotell ligger vid tågstationen och det var verkligen fint därinne. Det fanns mycket rosa och det påminner mig om romantik. Jag visste att jag skulle befinna mig på hotell och därför klädde jag upp mig till tänderna för att bli riktig fin och romantisk. Jag trivs i romantiska miljöer där jag endast få rå om mig själv och shoppa det som gör mig vackrare. Sådan är jag som Hertiginna alltid fin och vill alltid vara vacker som få.
 Linda visar modigt upp sin tatuering med Playboy kaninen hon är så stolt över. Hon ska snart tatuera in sitt namn Barbie på handleden också.
Doftljus från Volupta och lip balm som lottades ut och Linda var en av dem som vann.
Jag är i hissen och åker en trappa upp medans Linda tog trapporna och missade mig. När jag kom upp satt Tilda ensam med hunden Alvin och väntade på mig. Båda tjejerna är blonda, vackra, långa och så helt underbara människor. Är det något jag är välsignad med så är de alla mina fantastiska tjej kompisar jag har. Ingen kan ersätta någon av dem alla har sin unika speciella plats i mitt stora hjärta. I dag kom även vännen M förbi och vi ska träffas både nästa vecka en stund och sedan under hela helgen ska jag bli bjuden hem till hennes stora fina hus långt utanför Uppsala.
Så här ser det ut inne i lobbyn på Hotellet. Utsikten är tågstationen inte en utsikt jag hade velat ha.
Vi stannade väldigt länge och fick ta med oss hunden in. Jag bad om att få se hur rummen på hotellen såg ut. De visade mig runt så jag fick titta på olika rum. Jag fick inte ta kort på rummen och jag hade heller ingen lust att ta bild på hotellrummen. Det var en mycket bra standard som man lätt skulle kunna bo i. Jag har sett flera hotellrum i Uppsala och är alltid nyfiken på hur rummen ser ut.
Det finaste hotellrummet är nog på Clarion Hotell och jag tror det dyraste är Hotell Hörnans bröllopssvit. Den må vara dyrast, men finast är Clarion. Jag har även tittat på Slottets olika rum. Sist men inte minst så har jag även sett Hotell Linnés rum som inte är så stora och ser ut som studentrum.
Linda och Tilda lekte och jagade hunden över hela Hotellet. Det var bara vi tre däruppe så vi lekte fritt fram med hunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *