Hertiginnans strass smycken

Jag vet att jag leker med elden och kan bli bränd, men jag bryr mig inte. Jag vill ha spår av livet på ont och gott. Jag älskar att leka med elden även om jag är född i jordtecknet. Jag är precis född den dagen eldtecknet Lejonet slutar. Jag har alltid en starkt och hetlevrerad lejon i mig som syns av naturliga skäl.

Vad gör det om man dör tidigare för ingen lever för evigt som tur är. Jag vill inte leva ett paranoid liv i försiktighet i fall något skulle hända. Jag är en livsnjutare och stressar aldrig. Jag tar vad jag behöver av livet och är evig tacksam för allt det fina som kommer i min väg.

Jag har fått mycket kortare hår och min pappa är bäst på komplimanger

Pappa- Ayten när ska du ta bort råttboet i ditt hår, du som är så fin annars.
Jag-Jag har tagit bort det och dessutom klippt det, märks det inte?
Pappa-Jo nu ser jag det vad fint det blev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *