Manga Konventionen sista gången i Uppsala upcon

Nu ser ni mig i kortare hår.

Linda och Hugo sitter och smider planer inom skönhetsbranchen då båda jobbar inom samma område. De hade mycket nya idéer och kom på hur starka de skulle bli tillsammans. Perfekta mötet med topprisören Hugo Alexander.

Mitt i vimlet på Östasiens popkultur fann jag min kusindotter Victoria Marangoz. Hon var där med sin väninna och hennes familj.

Victoria har blivit så stor och vacker gud vilken prinsessa. Hennes föräldrar borde vara så stolta över att ha en sådan vacker prinsessa till dotter. Jag älskar denna flickas vackra haka och ögon.

Detta är stora scenen och det kostar 250 kr för en hel dag. Jag betalade 250 kr för att närvara 10 minuter. Det är min skugga ni ser på bilden. Linda stannade ute med hunden Alvin medans jag snabbt gick in för att se på kläder. Jag älskar annorlunda och unika kläder från en svunnen tid.

Det som är typisk för Manga konventionen är att folk är klädda som porslindockor från 1800 talet.

Du kan om du vill bo och studera i Japan.
Denna vackra klänning är specialsydd av tjejen jag har tagit bild på. Jag ska skriva mer om henne i kväll för er som vill beställa hennes kreationer. Stövlarna nedan är från Japan och jag köpte dem så fort jag såg dem. Helt perfekta för mina elefantben.

Clothes by Piratessan Ergi

Snyggast klädd var denna tjej som såg ut som en riktig porslindocka 

I midnatt och på söndag är det gratis att komma in så passa på ni som inte vill missa detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *