I dag var jag på företagsfest med 3 väninnor

Jag älskar att klä upp mig för fest och visa upp mig. Jag valde kläder jag känner mig bäst i som jag tror passar för kvällen.

Festen hade vi på taket och det var otroligt vackert tak där man kunde se över hela Uppsala mitt i centrum. De vänner som var närvarande var Maria Arvidson, Linda De la Rose och Tilda. 3 underbara tjejer som jag har haft det fantastiskt roligt med. Maria och Linda kom och hämtade mig från jobbet och Tilda kom sist av alla även hon speciellt inbjuden av mig Hertiginnan af Uppsala.

Hela kvällen blev en fantastisk kväll med god mat där de hade grillat massa olika kötträtter så fick vi välja vad vi ville. Det fanns både alkohol och alkoholfritt att dricka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *