Företagsfesten på takvåningen

Innan festen började så valde vi kläder till hunden Alvin. Jag valde den rosa på honom.

Här stänger vi för i dag så tjejerna kom och hämta mig för vi skulle upp på taket för att festa. Observera att Linda är osminkad. Hon sminkade sig på festen och förvandlades från topp till tå.

Här blir mina gäster varmt mottagna av Kalle Lindgren som är våran marknadsansvarige och som har planerat denna fest i detalj. Våra fester är alltid storslagna och underbara. Är det något jag verkligen älskar så är det våra företagsfester som är guld värda alla gånger.

Vi får en välkomstdrink och får då välja med eller utan alkohol. Nedan har vi klivit upp på taket som inte är för allmänheten.

Se nedan vilket vackert tak vi har ovanför våra huvuden. Jag har aldrig förut varit häruppe och nu vill jag upp hit hela tiden.

Linda och Maria Arvidson
Maria är läkare och arbetar med skönhet som botox och fillers för läppar mm.

Här grillas det för fullt och vi fick välja mellan nötkött, hamburgare, korv och lax. Till detta fick vi sallad och potatissallad.

Till vänster ser ni vårt bord och till höger ser ni Kalle Lindgren som tar emot gästerna en efter en med en välkomstdrink. Kalle är en kopia av Hugh Grant och en sann diplomat.

Yucel Makbul som jobbar med telefonabonnemang var också en av gästerna och var där med sina kollegor.

Nu börjar Linda de La Rose sminka sig och bli den där lolita tjejen från Playboy. I sommar gör hon turne med tidningen Slitz för hon ska bli deras glamourflicka. Maria har bland de vackraste ansikten jag har mött på i mitt liv. Hon har inte ens ett gram smink på sig på denna bild och ändå så otroligt vacker och fin.

Hon har perfekt figur med perfekta proportioner och ser ut som en trevlig tam stadskatt som är vit med blåa ögon.

Nedan visar Linda stolt upp sin tatuering som visar Playboy och ett B i mitten som står för Barbie.

Godaste alkoholfritt vin jag har druckit Billabong wines

Finaste Tilda kom lite senare och även hon speciellt inbjuden av mig. Tilda är modell och som mig är hon en hästtjej. Hon kommer i från England men uppväxt i Sverige. Hon är verkligen lång tjej då hon också arbetar som fotomodell.

Tilda och Alwin fick äta lax tillsammans

Jag fångade den finaste bilden på Linda

Linda och Alvin och längre bak sitter våran egen Maria Arvidson.

Tänk så underbart med ett hel tak helt för oss själva med musik och godaste mat direkt från grillen. Alla var så glada och sedan fick vi leka lekar. Jag valde att se på och vissa lekar ingick att äta godis så snabbt man kunde. Folk var då så berusade så jag vet inte hur det slutade.

Kalle Lindgren har samlat ihop folk för att förklara vad leken går ut på.

Ett svar på ”Företagsfesten på takvåningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *