Fler bilder från inspelningen mode blogg Uppsala

Nedan i min mode blogg Uppsala får ni se bilder.

Tv gör verkligen en tjockare än vad man är. Jag fick se programmet när det var färdigt och kunde inte låta bli att ta bilder. Jag publicerade dem och blev genast tillsagd att ta bort rubbet. Vissa vet jag hann se, men de var publicerade i 15 minuter.Därför publicerar jag alla igen för detta för mig är ett kärt minne jag vill bevara hela livet.

För er som kan se så ser man mitt ansikte dolt i denna bild. Precis under kvinnan med svart slöja kan ni förnimma mitt ansikte.

Här kan ni se mitt ansikte dolt bakom bilden lite tydligare.

Ser ni den stora skillnaden på hur jag ser ut i verklighet och i tv? I tv såg jag dubbelt så bred ut. Jag har dessutom gått ned i vikt så att dessa kläder nästan är för stora för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *