Efter Denniz student var det fest hos Sandra

Clifton erbjuder sig att bli min rådgivare när jag arbetar mer och mer med media. Han är en anhörig till min bror så jag litar fullständigt på Cliftons råd.

När jag kom hade alla andra redan ätit. Så jag fick äta ensam fast med sällskap runt bordet. Det bjöds på eritriansk stark mat med indisk bröd till. Denna fina stubbe har Sandra bakat och jag älskade färgen. Skulle vilja ha en klänning i denna färg.

Nedan ser ni clifton med Mimmi i sin famn, Sandras moster och Halil.

Efter maten och tårtan tittade alla tillsammans på mitt program Outsiders. Sedan strömmade det in massa meddelanden från alla som känner mig. När jag kom hem fick jag en hel full mailbox med massor av mail från massor av folk från hela Sverige och Finland.

Nu är jag helt slut och har försökt svara på så många som möjligt. Det blir inget slut så jag gav helt enkelt upp för i dag. Jag ska försöka besvara fler i morgon.

I morgon är det nationladagen och den ska jag fira med Uppsalas hemlösa katter från organisationen Samvetet där jag är medlem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *