Jag har fått en inbjudan om att få resa till flera olika slott

Jag ska få sova på ett slott i sommar med förrätt, varmrätt och efterrätt. Det ingår även lunch, middag och fukost på hotellet.

Det är faktisk en riktig adlig person som bjuder in mig denna gång. Nämligen Grevinnan Caroline Bonde.  Jag blir första dagen gäst på Hörningsholms Slott och sedan till Fiholms slott.

Det är en 3 dagars resa mellan 24-26 augusti som jag är inbjuden till att sova hos olika adliga männsikor som samtidigt ska visa mig runt i sina slott. Meningen är sedan att jag ska ta bilder och skriva om det i tidningen rojalisten. Jag får även ta med mig en vän och jag ska fundera vem som är bäst lämpad att mingla på slott med Hertiginnan af Uppsala.

Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska följa med och ta denna chans. Vet inte hur mitt jobb inom tv kommer att se ut så jag avakktar med svar och svarar dem i juli månad.

Jag verkligen lever upp till mitt varumärke Hertiginnan och jag verkar vara väldigt ensam om detta. Vi behöver faktiskt fler unga medlemmar i rojalistföreningen. Jag har varit med i 14 år och därför har jag också ett ingivande förtroende för vår ordförande Patrik Åkesson.

Jag vill att man ordna ett kontor i Uppsala för oss som bor i Uppsala. De har frågat mig om jag vill ta tag i det. Alla medlemmar läser denna blogg och skriver jag något som inte stämmer så går de in och korrigerar, som tur är. För ibland kan jag verkligen skriva hur fel som helst.

Gud så vacker Fiholmslott är att jag håller på att dö

Denna slott är från 1642

Sist men inte minst kommer jag få sova på legendariska familjehotellet Behrn Hotel som ligger vid Stortorget. Hotellet är inrymt i en vacker byggnad från sekelskiftet 1800-1900.

Jag har alltid de finaste och exklusivaste erbjudanden från olika organisationer och företag. Jag kan välja såsom jag vill. Jag har bara min tankens kraft att tacka för allt. Ser ni inte att allt jag tar på blir guld? Varför lyssnar ni då inte när jag ständigt tjatar om att det är ni med era tankar som påverkar er egen framtid. Jag vill se er alla lyckliga och belåtna. Jag vill inte höra om att någon är offer och att det är alla andras fel. Vad som än drabbar dig har du själv med din tanke dragit till dig allt på ont och gott.

Snälla folk jag vill bara gott jag vill bara visa er hur jag har lyckats med min kraft. Detta är exakt vad jag drömmer om och vad jag vill. Era drömmar är säkert helt annorlunda. Vill ni veta en sak? Konkurrens, rätt och fel är människors påfund.

Universum har tillgångar, kärlek och lycka så att det räcker och blir över för alla människor. Därför tro inte på konkurrens och jämför dig aldrig med någon annan. Vad du än gör tala aldrig eller tänk på vilka hinder som finns för att du inte kan nå dina mål. Åsna det enda enda hindret är ditt eget sätt att tänka.

Allt du önskar kan du få och det finns en väg till precis allt du önskar jag lovar dig. Lita på er självutnämnda Hertiginna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *