Min dröm om Fatimas hand

Min dröm om Fatimas hand

Jag drömde om att en ängel säger att jag har Fatimas hand och att han gav mig alla delar av den. Han sa att den må ha gått sönder, men alla delar är dina. De andra har inte Fatimas hand endast du bär på den.

Det var en vacker dröm att få veta att endast jag bär på detta smycke och ängeln hjälpte mig att plocka ihop den för att jag skulle använda den. Den har inte givits till någon i min omgivning och det är min uppgift att ge de till dem jag anser har gjort sig förtjänta av den.

Jag ska därför börja ge Fatimas hand till dem jag tror är bra personer och behöver därför ett skydd.

Fatimas hand (även kallat Hamsa) är en muslimsk symbolen med en hand med två symmetriskt ordnade tummar. Fatima var den yngsta dottern till Muhammed. Symbolen Fatimas hand kan återfinnas på dörrposter, som amulett eller halssmycke och anses skydda mot onda krafter och ge tur. Fatimas hand har dock inget med “det onda ögat” att göra.

Andra drömmen
Jag drömmer om att jag får gå in i ett rum där mina morföräldrar bodde i som inte längre finns. Jag säger till min vän att allt är från slutet av 1800 talet du ser. När jag kliver in ser jag min framlidne morbror. Han såg så frisk ut och hade svart hår. Jag visste att alla inte såg honom. Han satt och pratade med min morbror som lever om mig.
Jag är modig och sätter mig nära min avlidne morbror och vill veta vad det är han vill oss. Jag fick aldrig veta vad han ville. Allt jag nu vet är att han har flyttat in hos sina egna föräldrar på den andra sidan.

2 svar på ”Min dröm om Fatimas hand”

  1. Anne, du håller på att bli andligt upplyst. Hedersmordmentaliteten suger fett. Heder till vem? En snorunge som springer runt. Hallå detta är 2012 och vem fan bryr som om blattarnas konstiga heder?

  2. Anne, du håller på att bli andligt upplyst. Hedersmordmentaliteten suger fett. Heder till vem? En snorunge som springer runt. Hallå detta är 2012 och vem fan bryr som om blattarnas konstiga heder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *