Zoeland gav mig nya instinkter om mig själv i dag

Jag ska få nytt hår på söndag och då ska jag till frisören igen för att sätta in hairextansions. I dag var jag mellan kl 13.00-16.40 för att ta bort gammal hairextansion som var slitet. Jag var tvungen att rusa därifrån så de två sista slingorna fick klippas bort.

Kring mig fanna massa tjejer som alla hade frågor kring min andlighet. Jag svarade dem så gott jag kunde och de kommer tillbaka på söndag för att de tyckte att det var så roligt.

Jag åkte hem med bil och där väntade Sara och Malina på mig och vi åkte i Saras bil till Stockholm.

Jag har i dag fått äran att träffa den offentliga berömda Zoe som jobbar för tidningen Nära och ger ut föreläsningar.

Det fanns mycket folk i publiken, men det var svårt att se alal närvarande för de hade släckt lampan och hade tänt små ljus överallt. Vi var i närheten av detta vackra hus nämligen Bjönrgårdsskolan.

. Det är min bil ni ser på bilden.

Här har jag intagit scenen och strax kom Zoe och gjorde mig sällskap. Detta är scenen där man sitter under debatteringen. Det var mörkt så Malina kunde inte ta bättre bilder. På rasten hann jag inte göra något annat än att samtala med Zoe.

Hon var en otroligt bra föreläsare med ett mycket varmt hjärta. Mellan oss ser ni mikrofonen. Vi fick ta av oss skorna och jag hade på mig svarta skinnstövlar. Hon kallas även för Zoeland.

Jag älskar att resa till Stockholm och möta offentliga personer. Zoe är otroligt känd över hela Sverige och det finns böcker och kasetter med henne man kan köpa.

Något bra hon sa att det man längtar för mycket till kan ge en kramp i händerna. Man ska släppa taget om allt man längtar för mycket till.

På vattumannen kan ni köpa böcker och CD skivor med henne.

Något annat hon sa som var bra var att våga tala med er egen sorg. Trösta er själva såsom ni tröstar någon annan som är ledsen.

Hon är ung och väldigt begåvad offentlig person som vinner både människors hjärtan och förtroende. Jag är så glad över att ha träffat henne, äntligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *