Café blå och spådom

Visst har jag klippt bilden bra? Jag fick inte med hela henne på kort så jag fick klippa och klistra. I dag har jag nämligen varit och spått mig på café blå. Jag fick upp tre sexor efter varandra dvs 666 vad jag vet så är det djävulens siffra.

Allt jag frågade om skulle gå mig väl och någonstans tror jag henne. Jag har även köpt en bok om attraktionslagen för jag vill lära mig mer om tankens kraft.

Det jag tror ska ske kommer att ske på ont och gott. Jag tror att man kan hjärntvätta sitt eget undermedvetna med EFT dvs man säger positiva affirmationer och knackar på meridianerna. Akta er för att göra det mot andra för det ni skickar dem kommer tillbaka till er.

 

Ett svar på ”Café blå och spådom”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *