Attraktionslagen fungerar som ett klister

Attraktionslagen är som klister.

När du gläder dig åt någon annans lycka, fastnar deras lycka på dig! När du beundrar eller uppskattar något hos en annan person, fastnar de här egenskaperna på dig. Men när du diskuterar negativa saker hos någon annan, fastnar även de här negativa sakerna på dig och du tar in dem i ditt eget liv.

Attraktionslagen kurser

Attraktionslagen svarar på dina känslor. Det du ger får du ta emot, och om du sätter etiketter på personer, omständigheter eller händelser i livet, då sätter du dem också på dig själv, och det blir vad du får ta emot.

När du förstår vilken kraft din kärlek besitter, blir det ett heltidsjobb att lägga märke till allting du älskar hos andra människor. Det är det lättaste och bästa sättet att förändra hela ditt liv. Det fungerar mycket bättre än kamp och lidande. Det enda du behöver göra är att lägga märke till de saker du älskar hos andra människor, och vända dig bort från de saker hos dem du inte tycker om, så att du inte ägnar dessa saker några känslor. Hur enkelt är inte det?
Observera att detta inte betyder att du skall vända dig bort från andra människor som har det svårt och inte bry dig. Nej, tvärtom, välj att se det bästa hos dem och hjälp dem att se det bästa hos sig själva och de möjligheter de har till ett bättre liv. Medkänsla (= aktivt) är bättre än medlidande (=passivt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *