I morgon är det reikiträff på massageskolan

Det börjar kl 19 och jag kommer inte hinna gå dit för jag är uppbokad på något helt annat. Denna helg är jag helt uååtagen med riksdagsledamot som kommer från Stockholm för att träffa mig live. Jag ska försöka ändra på en lag som råder i Sverige och politiker har fått upp ögonen för mina åsikter.

Hertiginnan är ett fenomen och allt jag tar på blir guld.

Jag är superglad i dag för en person jag väntat länge på har kontaktat mig för att få träffa mig. Jag kan inte tro att det är sant och jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta träffa den här personen. Om personen visste vilket ljus denna kommer med till mig.

Det är en person som tar mig på blodigt allvar och litar på mig. Jag hoppas att jag kan hitta förtroendet tillbaka till denna person. Jag är så lycklig över att personen har mailat mig. Jag är så lycklig att jag inte vet hur jag ska klara mig tills den dagen vi möts.

Jag ska även inom kort sova på Hotell Linné för en evenemang och sedan ska jag också gå på modevisning med högt uppsatta politiker som kommer till Uppsala från Stockholm för att umgås med mig en hel dag. De ska följa mina fotspår i Uppsala och lära känna mig bättre.

Allt jag önskar har inträffat precis allt, så jag vet inte vad mer jag borde skriva på min lista för önskningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *