Halleluja nu är jag initierad onebless deksha givare

Jag har fått min diplom och är nu onebless deksha givare och kan ge andra av den gudomliga kraften. Detta är mycket starkare än reiki och man är helt slut efter den intensiva kursen.

Nedan ser ni chakramantra och för varje ord man säger så kan man känna det i ens chakran. Tex om du säger Hanggggg så kommer du känna detta i Halschakrat för mantrat tillhör halsen. Det är i nedstigande led att ju längre ner du kommer desto längre ner i din kropp kommer du att känna det.

Det finns en ramsa jag ska dela med mig av i morgon. Om du säger den 107 ggr och önskar dig något så slår den in. Om du har en önskan så kan jag ge dig onebless deksha och din önskan kommer att uppfyllas.

Nedan ser ni Malina och Katarina som jag har mött många gånger förut. Jag och Malina kommer snart att starta något tillsammans för privat bruk. Mer om det skriver jag när hon har ordnat barnvakt och vi kan börja.

Nedan blir Katarina initierad av vår mentor Marica Eriksson. Marica vet det mesta om mig för vi har kännt varandra i flera år. Hon berömde mig för att jag hade tålamod med kursen i 8 timmar. Marica känner mig annars som en rastlös person som kan gå mitt i saker.

Denna gång stannade jag kvar och när folk satt runt i en cirkel och höll varandra i handen gick jag och sov ett par timmar. Jag kunde höra fnitter från tjejerna. Jag sover som bäst när jag är på kurserna för det är där jag är mig själv och det är där jag är i tryggaste händer.

Jag är en iskall kursdeltagare som blir upplyst även om jag sover igenom kurserna. Mitt undermedvetna tar till sig all den information som jag behöver. Jag har blivit mycket klarare i mina tankar direkt samma dag. Detta är fantastiskt och jag känner att allt jag önskar slår in så jag vet inte i vilken ände jag ska ta tag i alla mina idéer.

När jag sov på golvet så tänkte jag att allt jag har skrivit in i min almenacka ska slå in med hästlängder.

 

Nedan ser ni Malina få sin initiering

Sedan går man fram till altaret och tackar de äldre.

Något jag alltid har tyckt är romantiskt är röda sammets gardiner som man kan se på aulor och teater. Mina tankar går bara till den romantiska epoken. Det jag önskar mig mest i livet är att färdas tillbaka till den romantiska och mystiska epoken.

Jag vet vilka mina önskningar är när jag önskar och jag vet att när det inte är lika värdefullt för mig kommer de slå in en och en.

Detta hölls i en kyrka som heter Furuliden som var otrolig fin. Tänk att jag hela dagen i dag har sovit på golvet i en kyrka bland massa andrar.

Det har inte varit någon ordning på mitt hår pga av kursen. Jag gick dit med tofflor och filt för jag var redo att däcka och suga in information genom att sova. Böcker borde också vara så att man läser 10 första sidorna för att sedan drömma om kvarvarande sidorna ur boken.

Detta måste vara möjligt i framtiden att kunna hyra egna drömmar och bestämma handlingarna. Jag som är en stor drömmare skulle ge mig själv världens vackraste drömmar. Jag kanske till slut skulle bryta all kontakt med verkligheten och bara hyra filmer som ska kopplas in i min hjärna som jag får drömma om.

Ett svar på ”Halleluja nu är jag initierad onebless deksha givare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *