Deeksha (kallas även Oneness Blessing) vill du bli intelligent som jag?

Deeksha/Oneness Blessing påbörjar en neurobiologisk förändring i hjärnan. Det finns 16 center i hjärnan som ansvarar för bestämda, fastställda upplevelser såsom sensorisk förnimmelse, känslor som avund, hat, rädsla, medkänsla, kärlek, glädje, separation, samhörighet, kreativitet, inlärning etc. Deeksha/Oneness Blessing resulterar i en aktivering av vissa center och av-aktivering av andra center vilket påbörjar en process och ett skifte i ens uppfattning och upplevelse av livet.

Deeksha/Oneness Blessing hjälper också den fysiska kroppens läkande genom att lösa upp repetitiva känslomässiga mönster som påverkar kroppen och kan orsaka psykosomatiska sjukdomar.

Allt detta innebär att Hertiginnan som redan känner sig ensam med sin intelligens kommer att bli ensammare. Ni ska veta att jag sörjer för att människor inte vill komma upp på en högre nivå. När jag talar om nivå talar jag alltid om hjärnan och inte om ekonomi.

Gud sa till mig att när alla människor du älskar vänder dig ryggen då kommer du söka efter mig på riktigt.

Detta är min historia hur alla från mitt förflutna vänder mig ryggen en efter en för att det är min enda väg till att söka Gud. När man lämnar allt bakom sig och bara förlitar sig på Gud då kan man börja om med nya relationer till människor som aldrig skulle överge en. Gud sänder mig sina krigare en efter en som är till för att alltid finnas omkring mig. Jag vet vilka de är och jag har att lära mig av dem.

Allt som har hänt har haft en mening och jag kan se det nu. Den jag är beroende av tar Gud i från mig för att jag ska stå på egna ben och aldrig bli beroende av någon annan än av Gud själv. Jag är min egen Gud nu och jag har kommit upp i en nivå som jag aldrig trodde existerade i en människas sinne.

För mig är inte detta ett skalp i bältet för mig är det ett skalp i hjärtat

Det finns seende, men ingen som ser
Det finns godhet, men ingen är god
Det finns hörande, men ingen som hör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *